עבודת מחקר בנושא סכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/10/2001 | 09:27 | מאת: m&d

אנו תלמידות בתיכון ואנו מעוניינות לכתוב עבודת מחקר בנושא סכרת נעורים, כשנושא העל הוא "בריאות בגיל הנעורים". היינו רוצות לדעת אם יש לך המלצה במה להתמקד בסכרת ואם יש מקורות מוסכמכים שניתן להיעזר בהם. ברצונינו להדגיש כי העבודה היא בהיבט המדעי של המחלה. נשמח לקבל תשובה בהקדם.

12/10/2001 | 19:19 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לכן, מומלץ לפנות לאגודה לסוכרת נעורים לקבלת אינפןרמציה וחומר כתוב. גם הספר החדש על הסוכרת שיצא השבוע בהוצאת ידיעות אחרונות נכיל חומר על סוכרת בילדים (פרק מיוחד) ועל ההתמודדות עם הסוכרת בגיל ההתבגרות.

16/10/2001 | 22:28 | מאת: דבי מהצפון

ל....M&D הבנות החמודות שעושות עבודת מחקר בנושא הסכרת. שמי דבי ויש לי ילדה בת 5 חולה מזה 3 שנים בסכרת נעורים. אשמח לתת לכן אינפורמציה ולסייע בעבודת המחקרן שלכן. : להשתמע....... דבי

18/10/2001 | 08:41 | מאת: m&d

האם יש דוגמאות לניסויים באמצעות ספקטרופוטומטר שידועים לך? יש לנו את המכשיר ואנו מעונינות להכניס אותו לעבודת המחקר

מנהל פורום סוכרת