שאלה בקשר לממתיק
דיון מתוך פורום סוכרת
שלום אימי חולת סוכרת..היא קנתה ממתיק על בסיס דקסטרוזה וסכרין (מתוק וקל) שאלתי היא האים היא יכולה להישתמש כתחליף לסוכר? בתודה מראש דנה
ששלום לך, בחלק מהמוצרים הנכילים סכרין, אספרטם או ציקלמט, נהוג להוסיף עד 97% סוכר על מנת למנוע את טעם הלוואי של החומר היסודי. ניתן בהחלו להשתמש בהם כממתיקים, אך לא כטולם מתאימים גם לבישול ו/או אפיה. מידע נרחב יותר תמצאי בספרL"סוכרת - לחיות עם להרגיש בלי" בפרק על הממתיקים המלאכותים