חלב וסכרת
דיון מתוך פורום סוכרת
שלום רב, קראתי את מאמרה של מיכל לזרוביץ על חלב ודבש + שמעתי את הדיאטנית שלי ובסופו של דבר לא הבנתי מה דין חלב לחולי סכרת ומה דין מוצרי חלב (כיוגורט, קוטז', מעדנים שונים וכד') לחולי סכרת. הדיאטנית היתה חד משמעית באשא להמעטה דרסטית בחלב ומוצריו. כחובבת חלב בקפה הנושא משמעותי לי- יש דרך ביניים להינות מחלב ולא להגביר רמת הסוכר? בתודה בתיה
שלום לך, איני יודע מיהי מיכל לזרוביץ והיכן מפורסמים מאמריה. בכל אופן היות ובחלב יש סוכר חלב, יש שומן חלב ויש חלבון-יש להביא אותו ומוצריו בהכנת והתאמת הדיאטה האישית עבורך על ידי הדיאטנית. מכאן ועד "המעטה דרסטית בחלב ומוצריו" הדרך רחוקה. שתי קפה מספר פעמים ביום ותהני מכל רגע
תודה לך דר' קנטר אגב, דר' מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית, חברה בפורום אחר באתר זה. בהמשך לסוגיית הסכרת ש"התחדשתי" בה, אשמח אם תסבר את הבנתי לגבי חשיבות-אם בכלל- המכשיר לניטור סכרת? בתיה