סכרת הריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/08/2005 | 12:29 | מאת: רחלי

שלום , רציתי לשאול האם מותר לאכול שוקולד ללא סוכר בהריון "מתוק"... במוצר יש רכיב שנקרא אצסולפם K. תודה רחלי

לקריאה נוספת והעמקה
29/08/2005 | 13:04 | מאת: ד"ר יורם קנטר

עקרונית כן, אך עדיף שוקולד מריר או ממותק על ידי סוכרלוז.

30/08/2005 | 07:46 | מאת: תומר, אחד עם נסיון

בשוקולד ללא סוכר נעשה שימוש במלטיטול או סורביטול, המחליפים את הסוכר כחומר "מבני" - כחצי מהחומר המוצק בשוקולד. חומרים אלה הם סוגים של פחמימות, אם כי מורכבות יותר מסוכר. לכן, מומלץ שתבדקי תחילה את תכולת הפחמימות / רב כהלים לפני האכילה. בד"כ שורה של ארבע קוביות מכילה פחמימות כמו פרוסה וחצי של לחם קל. אזהרה פצפונת נוספת: רב כהלים בכמות גדולה גורמים לגזים ו"קיבה רכה". הרבה בריאות, לך ולרך הנולד

מנהל פורום סוכרת