שוקולד מריר

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/02/2005 | 12:17 | מאת: גורן

האם שוקולד מריר ללא סוכר מומלץ לסכרת 2 וזאת לאור תכולת הקאקאו הגבוהה שלו שמומלצת מאד לכל אחד?

25/02/2005 | 12:44 | מאת: לזר - Type 1

יפה דברת, גורן. רק את אחוזי הקאקאו שכחת לציין. אני משתמש קבוע בשוקולד מריר 70% קאקאו ומצפה שמשהו יביא לארץ גם 85% קאקאו. יתכן שיש מקומות שבהם הוא זמין. על כל פנים, אין צריכת השוקולד בגדר המלצה, אבל אני לא זקוק להמלצות. אני בודק. לי השוקולד לא מזיז הרבה, במיוחד כאשר אני צורך אותו לפני או אחרי פעילות גופנית. מה גם שלשוקולד יש אינדקס גליקמי בינוני למדי. למריר יש אפילו אינדקס גליקמי נמוך. לגבי חולי סוכרת טייפ 2 עדיף לבדוק את הפעולה שלו על הגוף. רק בריאות איתו

מנהל פורום סוכרת