אני מתה על עוגת גבינה.
דיון מתוך פורום סוכרת
אני מאוד אוהבת עוגות גבינה, אופה אותן בעצמי. כאשר אני אוכלת פרוסה מהעוגה, הסוכר שלי עולה יותר מאשר מלחם. יש לי הרבה מתכונים, בכולם אותו הדבר, הסוכר עולה. האם קיים מתכון שזה לא יקרה לי? או שאני מחפשת סתם. אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אני בולעת כדורים לאיזון. מאוד אודה לעזרה. ליליה.
ליליה שלום ======== לפני מספר חודשים פרסמתי מתכון של "עוגת גבינה דיאט" בדיוק בשבילך, ללא בצק! תנסי להריץ בחיפוש את המילים: "עוגת גבינה דיאט" בהצלחה.
אולי מתכון ? כמה קלוריות ? כמה שומן ? כמה סוכר ?
אני בעצמי לא מצאתי בחיפוש, שולח את המתכון. עוגת גבינה (דיאטית) =============== 0.5 ק"ג גבינה של 0.5%. לסנן שעתיים. 3 חלמונים. לערבב 3 כפות שטוחות של קמח. 3 כפות שטוחות מחוקות קורנפלור. מעט תמצית וניל, אפשר גם רום או לגרד קליפת לימון או תפוז. 5 חלבונים, להקציף עם 22 סוכרזית או אבקה לפי הטעם. לערבב גבינה, 3-4 חלמונים, קמח, קורנפלור, וניל ורום. להוסיף את החלבונים המוקצפים בתנועות עטיפה ולצקת לתוך פיורקס. למלא תבנית במים ולהכניס מעל את הפיורקס. לאפות 15 דק' על חום של 100 מעלות ולאחר מכן, להעביר ל-160 מעלות במשך 45 דקות. בתיאבון. * 22 סוכרזית- אני משתמש בהרמזית פחות מתוק. (ללא טעם לוואי)
רק שיצליח לי. העוגה יוצאת גבוהה? טוב אני כבר אראה לבד. הנרי, אתה יודע בערך כמה קלוריות זה עוגה כזאת?