שאלה ל"אופים" שביננו, עוגת פרג!
דיון מתוך פורום סוכרת
אולי יש כאן חובבי אפיה ביננו. אני מת על פרג!!! שאלה א' אולי מישהו יודע לומר מה הרכב הפרג, ואיך הוא משפיע עלינו (מלבד האופיום הממסטל:))) שלב ב' אני רוצה לגלגל שכבת בצק דקיקה (אפילו בצק רגיל, כי האחוז שלו בעוגה יהיה אפסי), נאמר 10% ממשקל כל העוגה, וכל היתר זה מילוי פרג והמרכיבים שמוסיפים (איני יודע מה הם, אבל אני אסתדר אפילו אשים מילוי 100 אחוז פרג ואו בערוב של שקדים+סוכרזית במקום סוכר) מה יש למומחי האפיה ביננו שאולי ניסו כבר בעבר על גופם והסכרת שבו את ההרכב המתוכנן שלי?
מה, אף אחד לא יודע?<
חפשתי בשבילך את הערך הגליקמי של פרג ולא מצאתי. מניסיוני האישי הוא גבוה. עוגה עם בסיס של בצק , לא כול כך טובה בשבילנו! נתתי לך מתכון לעוגת גבינה ללא בצק על בסיס גבינה דלת שומן וסוכרזית ,לפני למעלה מחודש, האם הצליחה??