שאלה ל"אופים" שביננו, עוגת פרג!

דיון מתוך פורום  סוכרת

04/05/2004 | 16:26 | מאת: אליהו גולדשמיד

אולי יש כאן חובבי אפיה ביננו. אני מת על פרג!!! שאלה א' אולי מישהו יודע לומר מה הרכב הפרג, ואיך הוא משפיע עלינו (מלבד האופיום הממסטל:))) שלב ב' אני רוצה לגלגל שכבת בצק דקיקה (אפילו בצק רגיל, כי האחוז שלו בעוגה יהיה אפסי), נאמר 10% ממשקל כל העוגה, וכל היתר זה מילוי פרג והמרכיבים שמוסיפים (איני יודע מה הם, אבל אני אסתדר אפילו אשים מילוי 100 אחוז פרג ואו בערוב של שקדים+סוכרזית במקום סוכר) מה יש למומחי האפיה ביננו שאולי ניסו כבר בעבר על גופם והסכרת שבו את ההרכב המתוכנן שלי?

07/05/2004 | 23:59 | מאת: אליהו גולדשמיד

מה, אף אחד לא יודע?<

08/05/2004 | 07:17 | מאת: ה נ ר י

חפשתי בשבילך את הערך הגליקמי של פרג ולא מצאתי. מניסיוני האישי הוא גבוה. עוגה עם בסיס של בצק , לא כול כך טובה בשבילנו! נתתי לך מתכון לעוגת גבינה ללא בצק על בסיס גבינה דלת שומן וסוכרזית ,לפני למעלה מחודש, האם הצליחה??

מנהל פורום סוכרת