בשורה לאוהבי הפסטה
דיון מתוך פורום סוכרת
mendosa כותב על פסטב מיוחדת, אשר מיוצרת באופן שמסירים ממנה את מירב הפחמימות, היא טעימה למדי, האינקס הגליקמי שלה :12 בלבד. לדעתו, הטרנד הבא בארה"ב יהיה לעבור למוצרים אשר יוצאו מהם חלק ניכר מהפחמימות על מנת להוריד את האינקס הגליקמי שלהם. איני מאמינה שבארץ ניתן להשיג פסטה זאת בשלב זה. http://www.mendosa.com/dreamfields-pasta.htm
שהיתי לאחרונה בארה"ב ומצאתי שם המון מוצרים בשטח הממתקים בשם המותג " ATKINS" בערכים התזונתיים כתוב שתכולת הפחמימות במוצר שואפת לאפס, בגלל תכולת הסיבים הגבוהה, מאחר והמותג מאד מפורסם שם [שמו של יזם הדיאטה הידועה } והמוצרים נמכרים כמעט בכל סופר מרקט ובחנויות טבע ווטמינים, אני מניח שיש אמת בכתוב, אני מקווה שבקרוב ימצא יבואן שגם ייבא אותם ארצה כי הם טעימים ביותר ובטעמים שונים. יגאל