בשורה לאוהבי הפסטה

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/04/2004 | 08:01 | מאת: זהבה

mendosa כותב על פסטב מיוחדת, אשר מיוצרת באופן שמסירים ממנה את מירב הפחמימות, היא טעימה למדי, האינקס הגליקמי שלה :12 בלבד. לדעתו, הטרנד הבא בארה"ב יהיה לעבור למוצרים אשר יוצאו מהם חלק ניכר מהפחמימות על מנת להוריד את האינקס הגליקמי שלהם. איני מאמינה שבארץ ניתן להשיג פסטה זאת בשלב זה. http://www.mendosa.com/dreamfields-pasta.htm

22/04/2004 | 22:00 | מאת: יגאל

שהיתי לאחרונה בארה"ב ומצאתי שם המון מוצרים בשטח הממתקים בשם המותג " ATKINS" בערכים התזונתיים כתוב שתכולת הפחמימות במוצר שואפת לאפס, בגלל תכולת הסיבים הגבוהה, מאחר והמותג מאד מפורסם שם [שמו של יזם הדיאטה הידועה } והמוצרים נמכרים כמעט בכל סופר מרקט ובחנויות טבע ווטמינים, אני מניח שיש אמת בכתוב, אני מקווה שבקרוב ימצא יבואן שגם ייבא אותם ארצה כי הם טעימים ביותר ובטעמים שונים. יגאל

מנהל פורום סוכרת