עוגה עם קוקוס
דיון מתוך פורום סוכרת
שלום לחברי פורום, איך משפיעה אכילת קוקוס על רמת סוכר? תודה דוד
שלום לך, אכילת אגוזי קוקוס או נתחי קוקוס אי מומלצת כשלעצמה בשל תכולת הסוכר הגבוהה יחסית. אולם אבקת קוקוס או פתיתי קוקוס יבשים הם חומרים שמוסיפים למאפים ולשוקולד לסוכרתיים ללא בעייה. כמות הסוכר בקוקוס בפתיתים היא כ 27% ל100 גרם, אך הכמות שמוסיפים למעשה היא מזערית ונתן לא להתייחס אליה. שמן קוקוס אפילו תואר כגורם המפחית את תגובת הסוכר לארוחה. כך שעקרונית, ניתן לאכול עוגה עם קוקוס, בתנאי שהיא לא מכילה סוכר, והכמות היא סבירה (פרוסה קטנה) ולא עוגה שלמה. לנוחיותך ולנוחיות הקוקראים באתר,, מצורף אתר שבו יש פירוט של 40 מתכונים עם קוקוס לסוכרתיים. בתאבון! /האתר הקוקוסלי: www.recipezaar.com/r/287/360