השתלחות-הסברים
דיון מתוך פורום סוכרת
אני בקשתי תשובה פשוטה ולא מסובכת עבור איש בלי מספיק ידע כמוני! בקשתי לדעת מה הפער בכ-6 שעות מלקיחת דגימה בזרוע (הרופא שלי הסביר שאין הבדל ולכן רציתי הסבר בטוח ומקובל עלי יותר) מחר אני אעין במאמר שהציע גלעד, במחשב הנוכחי יש לי בעיה להכנס. וההסבר להשתלחות או לא: כל שביקשתי שלא יענו לי אחרים (כיניתי אותם להקה, אז מה?) אבל בכל אופן החליטו להרגיז אותי וענו בשירשור ארוך עם התקפות עלי, אז אמרתי שעלה למישהו השתן לראש כתוצאה מהסכרת-נכון כי התאמצתם להעיף את שאלתי לרופא וגם נהייתם מחליטים במקומו אם יענה או לא! אני לא הצהרתי כאן שאני חדש או ישן, בסך הכל אני חולה סכרת סוג 2 ואין שום קשר בין שאלתי להיותי חדש או וותיק. מותר לי להופיע כאן באיזה שם שנוח לי, זה מותר על פי תקנון הפורום ואני לא אשאל רשותו של אף אחד באיזה כינוי להופיע. ולמר/דר' לזר, לצערי אין לי שום קשר עם טכנאי מעבדה אני בסך הכל מטופל במרפאה שכונתית של קופ"ח ומלבד האחות שלוקחת לי את הדם ורופא המשפחה אין לי את מי לשאול. הרופא בכלל אומר לי שאני לא חולה סכרת למרות שהבדיקות במכשיר האישי מראות אחרת ובדיקה שהוא עשה לי בעבר הראתה סכרת. וכידוע סכרת לא נעלמת.
שלום לך, קהל מששתפי האתר מכיל רבים טובים ומנוסים, והרי אין חכם כבעל הנסיון.. לעניות דעתי, היה רצוי שתתנצל על הלשון הבוטה כלפםחי חבירנו באתר. אשר לשאלתך, (אני מקוה שהכוונה היא לדם שנלקח מהווריד ולא מהעורק), כל עוד הדגימה נשמרה בתנאים סבירים, רמת הגלוקוז לא צריכה להשתנות משמעותית במקרים נדירים, כאשר הדם הנלקח מכיל אחוז גבוה מאד של כדוריות אדומות צעירות, קיימת אפשרות שרמת הגלוקוז בדגימה תרד, ובמספר מקרים אף התקבלה תשובה על ערכי",היפו" שלא היו ולא נבראו.
אני חושב שחלק קטן מהחברים המלומדים באתר (כשלושה) עשו את הכל להרגיז אותי ובמיוחד איזו חברה בפורום שאני לא זוכר את שמה ברגע זה ולכן עניתי לה באופן לא ממש עדין. כאשר מתחילים כאן עשרה אנשים לענות ואו לשלוח אותי לעשרה מאמרים או לאיזה מנדוזה (ואני לא ממש מתמצא באנגלית רפואית) רק ביקשתי שלא יענו בבקשה, גם כיניתי אותם "להקה" או קיי, אם מ"להקה" נעלבו, אני מתנצל, אצלי להקה זה קצת בהומור ל"קבוצה" אותה בחורה אף הרהיבה עוז לומר שאתה בטוח לא תענה לי. ועובדה שכן עניתה, תודה. אני פשוט אתרחק מהפורום הזה ואתן להם את הנחת שאני אינני כאן.