קוואקר
דיון מתוך פורום סוכרת
אני חולה סוכרת בן 61, מטופל באינסולין. ברצוני לברר מהן יתרונותיה או חסרונותיה של אכילת קוואקר והאם יש מינון מומלץ לאכילת קוואקר?
הקוואקר מכיל שפע חלבונים, פחמימות , ברזל, ויטמין B וסיבים תזונתיים. מתאים לדיסה (במקום סולת) תוספת במרק במקום אורז / תפוחי אדמה . או תחליף טוב לאורז ותפוחי אדמה במאכלים שונים. הוא בעל ערך גליקמי נמוך מכול השלושה ,בגלל הסיבים התזונתיים שבו. המינון המומלץ הוא באותן הכמויות שאכלת את המוחלפים. אחרי שתוכל מימנו תבדוק סוכר ותחליט בעצמך. בתאבון!!
להנרי . האם הערכים התזונתיים שציינת לגבי שבולת שועל נכונה לגבי המותג קווקר אינסטנט ,במיכלים האדומים ובשקיות זהות , שהוא קל ומהיר להכנה , או שמדובר בעיקר לגבי שבלת שועל מלאה .? יגאל
שלום שלמה, קוואקר הוא שם החברה, בבקשה. כפי שהחברים ביקשו, הסבר דבריך, אבל, בינתיים אני אספר לך משהו: ארוחת הבוקר שלי מכילה שקית של קוואקר בטעם תפוח וקינמון או בטעם French Vanila. אני שופך על השקית חלב ומחמם במיקרו 80 שניות. הנאה זו מחזיקה אותי עד שעה 11 מצוין. רמת הסוכר דורש פיצוי של 6 יחידות אינסולין מהיר הומלוג מהמשאבה שלי. אני מת על זה. אינדקב הגליקמי של הקווקר האיסטנט אינו נמוך. הוא מעל 60, אבל מתחת ל-80. שיבולת שועל (בנפרד) בעלת אינדקס גליקמי מאוד נמוך ולא תזיז לך את רמת הסוכר אם אתה יודע להשתמש באינסולין שלך נכון. תהנה כל הדרך
שלמה, אם אתה נוהג לאכול ארוחת בוקר בנוסף לקוואר, אתה עלול להראות בדיוק כמוה הדוד שמוםיע על האריזה של הקוואקר...כן,כן, הקוואקר משמין. בזהירות. האמריקאים נוהגים לתת אותו לילדים בבוקר