סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/12/2003 | 20:10 | מאת: שושי

האם טחינה גולמית שמכינים בבית טובה לחולי סוכרת . תודה

23/12/2003 | 01:26 | מאת: ה נ ר י

בלי שום בעיה, לא לשכוח הרבה לימון טבעי+מעט פטרוזיליה. עם כבר אנחנו עוסקים בטחינה אז יש בחנויות טבע טחינה העשויה על בסיס שקדים, משהו חלומי בעל טעם מאוד מיוחד, מ ת ו ק , אכלתי מספר פעמים כמויות יחסית גדולות, בדקתי סוכר והכול תקין. כדאי לנסות.

23/12/2003 | 19:39 | מאת: יגאל

אם כבר הוזכרה טחינה בחנויות טבע, רצוי לדעת שניתן לקנות שם טחינה משומשום מלא ואורגני , שהוא מומלץ מהסיבות הידועות,

24/12/2003 | 16:01 | מאת: לזר - Type 1

היי שושי, טחינה וחומוס בעלי אינדקס גליקמי נמוך וככאלה הם מאוד מתאימים להרגלי התזונה שלנו. הם לא הבעיה. את לא שאלת את השאלה נכון. הנה שאלתך, כפי שאני רואה אותה: כאשר אני מנגבת טחיה עם חומוס, האם הפיתה יכולה להזיק. תשובה: כן! הבעיה היא הפיתה ולא החומוס והטחיה. וקחי את זה בהבנה, כי אין רבים שמוכנים לטפטף להם טחינה בפה בלי פיתה.... רק סופגניה אחת ליום חג שמח!

24/12/2003 | 19:45 | מאת: ה נ ר י

אצלך טחינה / חומוס מתקשר עם פיתה!! מה הקשר?! אתמול הייתי בארוע , בין השאר הגישו את כול סוגי הבשרים "על האש" אכלתי הרבה בשר עם טחינה ועם חומוס לסרוגין. לא טעמתי פרור של פיתה. טחינה בעיקר, מתאימה להרבה מאכלים.ללא הפיתה (גם חומוס)

מנהל פורום סוכרת