תיבול אוכל חולי סכרת
דיון מתוך פורום סוכרת
י אני מתבלת את המזונות בבית שלנו באבקות מרק למיניהן: עוף, פטריות, בצל וכו. להפתעתי הסתבר לי שמרקים אלה מכילים סוכרים. האם יש מרקים ללא סוכר? האם יש תחליפי ם המתאימים לחולי סכרת ? האם יש אתרים עם מרשמים לבישול ואפיה לחולי סכרת? תודה
לחני, כמויות הסוכר באבקות הוא זניח, בתנאי שאת לא משתמשת בכמויות גדולות של אבקת מרק. קימות בעיות נוספות לא פחות חשובות - כמויות נתרן גדולות שגם מהן צריך להזהר לא פחות.