תיבול אוכל חולי סכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

01/08/2003 | 15:15 | מאת: חני

י אני מתבלת את המזונות בבית שלנו באבקות מרק למיניהן: עוף, פטריות, בצל וכו. להפתעתי הסתבר לי שמרקים אלה מכילים סוכרים. האם יש מרקים ללא סוכר? האם יש תחליפי ם המתאימים לחולי סכרת ? האם יש אתרים עם מרשמים לבישול ואפיה לחולי סכרת? תודה

01/08/2003 | 18:27 | מאת: זהבה

לחני, כמויות הסוכר באבקות הוא זניח, בתנאי שאת לא משתמשת בכמויות גדולות של אבקת מרק. קימות בעיות נוספות לא פחות חשובות - כמויות נתרן גדולות שגם מהן צריך להזהר לא פחות.

מנהל פורום סוכרת