כוסמת, טוב או רע

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/06/2003 | 15:18 | מאת: ש א ל ה

כתוב שהכוסמת גורמת לירידת רמת הסוכר לאחר האוכל, זה טוב לא?

28/06/2003 | 15:19 | מאת: ש א ל ה

28/06/2003 | 18:38 | מאת: דוד

עד כמה שידוע אין שום מזון שאחרי אכילה מוריד את רמת הסוכר ואילו היה, היבואן / הספק היה נהפך למיליונר בחודש.

28/06/2003 | 20:03 | מאת: לזר - TYPE 1

כפי שדוד ציין, הכוסמת לא תוריד לך את רמת הסוכר. אם את(ה) מבחין בירידה שכזו, יש לכך ככל הנראה סיבה אחרת. הכוסמת בעלת אינדקס גליקמי בינוני, הדומה לזה של הקוסקוס ולכן עדיפה על האורז. האורז (רב הסוגים) נחחשב לפחמימה די מהירה בעלת אינדקס גליקמי גבוה. להוציא אורז הבסמטי הארוך. כלומר, העליה ברמת הסוכר בעקבות אכילה של כוסמת "לא תעלה לך ביוקר". לבריאות

מנהל פורום סוכרת