לחם שנה דל - תוצאות בדיקה ראשונה

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/05/2003 | 17:37 | מאת: לזר

היי לכולם, הנה התוצאות של הלחם שנה דל - עוגה לא מתוקה (מראה של אינגליש קייק): 9:55 - מדידה חצי שעה לפני הבדיקה: 124 -> פריסטייל, 135 -> סנסור. 1/4 שעה עבודה בגינה. 10:35 - 3 פרוסות עבות של לחם שנה דל עם קצת קוטז' מרוח על הלחם. 100 גרם לחם לקבלת 50 פחמימות. כך דורשת הבדיקה. זו רק הערכה. אני צריך לדבר עם אבי לגבי כמות השנה דל בלחם שלו. בלי אינסולין, פרט לבזל של המשאבה 1 יחידה/שעה קבוע. 10:35 - 83 ->פריסטייל, 93 ->סנסור 11:05 - 77 ->פריסטייל, 91 ->סנסור 11:55 - 147 ->פריסטייל, 154 -> סנסור 12:55 - 131 ->פריסטייל, 142 ->סנסור ההבדלים בין שני המכשירים בגדר הסביר בהחלט. תמיד הפריסטייל פחות מסנסור. מסקנות שלי: לפחות חצי שעה לוקח לגוף שלי עד שהוא ראה את הפחמימה. יש עליה גדולה מדי אחרי שעתיים, עבור האינדקס הנמוך שצוין בספרים. אתם תסיקו מסקנה שלכם, אבל אם אני רוצה להשאר על 100 כל הזמן, מספיק היה לי לבצע בולוס של 2 יחידות בלבד והיתי נשאר שטוח ברמת הסוכר ונורמלי. לא נראה לי שהניסוי מוצלח, משום שהיתה לי ירידה של 40 בין השעה 9:55 ל-10:35. זה יותר מדי. צריך לבוא ברמת סוכר שטוחה לפני הניסוי. מחר בבוקר אבצע ניסוי נוסף.

18/05/2003 | 18:09 | מאת: לזר

מנהל פורום סוכרת