לחם‮תקני‮ולא‮תקני
דיון מתוך פורום סוכרת
שלום למטה‮התקיים‮דיון‮מעניין‮מאודבנושא‮לחם‮שיפון‮ולחמים‮אחרים שאלתי‮ ‮ ישנם‮לחמים‮המומלצים‮על‮ידי‮אגודת‮הסכרת‮עם‮סמלם‮‮‮סמלנו למיטב‮נסיוני‮‮רובם‮של‮לחמים‮אלו‮הינם‮מן‮הסוג‮הספוגי‮ונראים‮רחוקים‮מרחק‮מזרח‮ממערב‮בהשוואה‮ללחמי‮הפומפרניקל‮למינהם‮או‮לחמים‮מלאים‮אחרים מה‮לעשות דרך‮אגב‮לחמי‮מאפיית‮השלום‮מאבן‮יהודה‮הינם‮מצויינים‮לתכלית‮הסוכרתית והם‮לא‮נושאים‮תו‮של‮אגודת‮הסכרת‮אבל‮הם‮מצויינים
אני מצטער על ההודעה הלא ברורה לעיל ומקווה שזו תהיה יותר קריאה שאלתי התייחסה ללחמים המומלצים על ידי אגודת הסכרת עם הסמל המיוחד על אריזתם. טעמם ומרקמם של לחמים אלו הוא בדרך כלל כשל ספוג. האם אלו הלחמים בעלי הפחמימות המורכבות? אני אוכל מזה זמן רב את הלחם של מאפיית "השלום" מאור יהודה. טעמו ומרקמו של הלחם מצויין. אשמח על הבהרה בנידון הלחמים המומלצים על ידי אגודת הסכרת.
המושג "פחמימה מורכבת" מת עבורי מזמן - זה מושג מערופל ושייך לתקופת האבן. תוכל את הלחם האהוב עליך ותשכח מהחותמת. רב הלחמים, פרט ללחמים הרגילים, החלות והבגאט טובים עלינו, לפי דעתי.