בעיות שינה
דיון מתוך פורום טיפול בפרחי באך
אני בחורה בת 26 נשואה באושר. בחורה עובדת, ובן אדם רגוע. מעולם לא היו לי הפרעות שינה. תמיד הלכתי לישון והתעוררתי בבוקר אף פעם לא הייתי מתעוררת באצמע הלילה. פתאום מלפי חצ שנה התחלתי להתעורר בלילה אבל בבהלה. זה לא קורה כל לילה אבל זה דבר מפריעה. מה אני צריכה לעשות?
הי שרון, באיזה שעות את מתעוררת ? שימי לב אם זה בשעות קבועות ...האם זה קורה רק פעם אחת בלילה ? האם את מצליחה להרדם אחרי שהתעוררת בבהלה ? האם בחצי השנה האחרונה קרה משהו משמעותי בחייך - שונה ואחר (לא חייב להיות "רע" בהגדרה) ? האם יש משהו שמטריד אותך ? אני צריכה תשובות לשאלות למעלה, כדי שאוכל להפנות אותך לתמציות המתאימות. בברכת שינה נעימה :-) ליאת
הי ליאת. זה קורה בכל מיני שעות ואני לפעמים רחוקות מצליחה להירדם. אני לא חושבת שמשהו מטריד אותי חוץ ממה שכתבתי. תודה, שרון.