האם אפשר?

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

15/08/2006 | 14:32 | מאת: ענת

להיעזר בדמיון המודרך גם לטיפול בבעיות עם בעל הדירה שלי? הוא קשה ואינו מוכן ללכת לקראתנו בבעיות יומיומיות עם חשבונות הדירה וכיצד, האם יש לך עצה בשבילי?

16/08/2006 | 09:29 | מאת: YFAT123

ענת שלום, אחד הדברים הראשונים בעבודת ההנחיה שאנו עורכים עם כלי ה - NLP ודמיון מודרך, זה לשאול את שתי השאלות הבאות: מהי מטרתך? האם המטרה תלויה רק בך? הנחת המוצא שלנו היא שאין לנו אפשרות אלא ליצור שינוי והשפעה על עצמנו, מחשבותינו והתנהגויותינו. ולכן, לשאלתך, תוכלי לדמיין, ולחשוב על דרכי פעולה רבות הקשורות בך בנושא בעל הבית...אולי שינוי בטון הדיבור, בנימוקים הנבחרים וכו'...יחד עם זה יש כאן לא מעט גורמים שאינם תלויים בך... בהצלחה!

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך