צריכה עיצה- טיפול

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

01/05/2008 | 18:33 | מאת: לי

היי! אני מרגישה לאחרונה שאני צריכה טיפול פסיכולוגי, מה גם שאני שוכרת דירהצ -ויש לי עוד די הרבה התחיבויות על הראש. אני רוצה מפגשים, שיחות אפילו בקבוצה- לראות איזה שהיא נקודות התקדמות. כן אני עובדת עם עצמי, אבל מרגישה שבקבוצה זה יהיה יותר אפקטיבי ופחות יקר. אשמח לתגובותיכם

26/06/2008 | 11:28 | מאת: אורנית

היי לי. כשקראתי את ההודעה שלך הרגשתי בדיוק כמוך, לפני כמה חודשים עברתי לתל אביב היו לי מלא הוצאות והרגשתי שאני צריכה טיפול. חיפשתי באינטרנט אימון ב NLP ודברתי עם כמה מטפלים. בגדול הגעתי לבחורה בשם מיטל פולג (www.mpnlp.com) והיא ממש עזרה לי תוך זמן ממש קצר. אני לא יודעת מה הבעיה שלך אבל אני הרגשתי שאפילו שעברתי דירה והכל אני עדיין תקועה... יחסית לזמן של הטיפול שלי זה היה שווה את הכסף, זה היה אני חושבת משהו כמו 2 מפגשים והתחלתי להרגיש טוב יותר

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך