לימודים

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

21/04/2008 | 12:54 | מאת: טיינה

שלום רב, אני סיימתי לימודי NLP במשך שנתיים גוף מאוד מוכר בארץ (אתן בטח מכירות אותו) אבל בסיום השנה השנייה הבנתי שאני לא מעוניינת להמשיך ללמוד עם גוף זה, יש לי המון השגות לגבי דרך הלימוד שלהם והמקצועיות שלהם בכל אופן אני מעוניינת להמשיך לשנה ג' ולכן יש אפשרות לעשות זאת בגוף אחר? גוף שנותן תעודות הסמכה? העניין הוא שאני מעולם לא למדתי לתואר ראשון בשום תחום ואני מרגישה די חסרת ביטחון כשאני מציגה את עצמי כמטפלת חסרת תואר ראשון. כמו כן הייתי רוצה לעסוק ב- NLP בתחום העיסקי כלומר הנחיית קבוצות באירגונים וכו' אתן יודעות איך אני יכולה להתמקצע בכך? אני מאוד אוהבת ומאמינה בתחום ה-NLP וראיתי תוצאות מדהימות על אנשים שהנחתי אותם אבל יצאתי מהאירגון הקודם ללא כלים כיצד להמשיך הלאה, ללא הכוונה וזה די מאכזב אשמח אם תוכלו לכוון אותי ולעזור לי בעניין

31/05/2008 | 12:54 | מאת: ג'ודי אליאס

אינני יודעת היכן סיימת ומה גרם לך לאכזבה וחבל מאד. NLP היא אכן שיטה נפלאה לשינוי ובכל מקום שלומדים בו ניתן לקחת משהו. ככלל לימודי ה-NLP ינם מצריכים תואר אוניברסיטאי וגם לא נלמד כ"שנים" אלא למודי תעודה רמה 1 היא רמת NLP PRACTITIONER הרמה השניה היא MASTER PRACTITIONER הרמה האחרונה היא TRAINER (כלומר בי שמוסמך גם ללמד את 2 הרמות הרראשונות מרכז NLPPLUS הוא המרכז המתקדם ביותר בארץ ללימודי NLP בכל הרמות ומעניק תעודה בעלת הכרה בינלאומית, המלמד לא רק טכניקות אלא גם מיומויות של המקצוע ומעניק סיוע SUPERVISION לתלמידים. המרכז גם מעביר סדנא מיוחדת לריפוי מטראומה היחיד מסוגו בארץ. פרטים נוספים תוכלי למצא כאן: www.nlpplus.co.il או טלפונית בהצלחה

17/07/2008 | 00:09 | מאת: brithamila

שלום, רציתי לשאול האם שיטת הnlp מופיעה בספר "להעיר את הענק הנם" של רובינסהדנה בין היתר על ערכים לקראת הגשמת מטרה על שינויים בשפה אם המילים שאנו משתמשים בהן קיצוניות אז כדאי לנו למתן אותן ולקחת כל דבר שקורה לנו למקום שנוכל ללמוד ממנו או למקום הומוריסטי או למקום של דז'ה וו במקום מוקש להתעלות?

29/03/2009 | 11:07 | מאת: קרן מזור

הי טיינה אני לא יודעת היכן למדת רק יכולה לתאר לעצמי בנושא העיסקי יש את NLP פלוס שמעתי שהן טובות. בקשר לחוסר הביטחון שלך אני לא אגיד שזה טיפשי כי זה בוודאי נעוץ בתוך איזשהי אמונה מגבילה.ממליצה לך לקרוא קצת על אנשים שהצליחו בגדול בלי תואר,זה יתן לך כוח. וחוץ מזה אני בלי תואר ואני מצליחה. יש לי קליניקה בחיפה אני רצה עם הרצאה נהדרת על יצירת אופטימיות עי תקשורת עם התת מודע והולך לי יופי.אגב להרצאה קוראים הכול אפשרי...

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך