שאלות ליודעים

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

08/08/2007 | 19:00 | מאת: שאלה

כיום ניתן ללמוד את הפרקטישיונר רק אצל רטר,NLP+ וצביאלי רייס? מה דעתכם-כדאי ללמוד רק פרקטישיונר או שזה לא נותן שום דבר בסופו של דבר? האם הקורס של המסטר פרקטישיונר אותו דבר מבחינת תכנים אצל רטר וNLP+? לדעתכם, אם אני רוצה בשנה אחת (לא סופי שבוע וכו') ללמוד גם את הפרקטישיונר וגם את המאסטר כדאי ללמוד ברטר את הפרקטשיונר ואח"כ את המאסטר אצל NLP+ בקורס שנפתח לקראת סוף שנה? או שאין תאום מבחינת תכנים או לא כדאי "לערבב" לימודים משני מקומות? אודה מאוד לכל תשובה...

13/08/2007 | 14:48 | מאת: מירי

NLP כדאי ללמוד רק ב- NLP PLUS. שם מלמדות 4 מורות טריינריות באופן מותאם והדוק ל- NLP העולמי. האוירה בלימודים היא אוירה רצינית, מכבדת, נעימה ומכילה. דרך הלימודים, כל אחד (אם הוא רק רוצה) יכול לעבור תהליך של שינוי. השתתפתי בקורסים רבים של NLP PLUS וזו היתה חוויה מעצימה - אין ספק שהגעתי למקום הנכון. למדתי רבות וכיום הקליניקה שלי משגשגת.

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך