תפתחו סדנאות באיזור הצפוני

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

24/07/2007 | 12:48 | מאת: ענת מנהריה

לכם הגרים במרכז נדמה שאין חיים באיזור הצפוני של הארץ, אז גם כאן יש הרבה אנשים, חיפה קריות עכו נהריה ועוד שהיו שמחים להצטרף לסדנאות להרזיה שלכם, אז אולי כדאי, לעזור גם לנו... אני אישית לא אגיע לאיזור המרכז. תודה

26/07/2007 | 17:35 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

אני מסכימה איתך לחלוטין שיש חשיבות בפתיחה של סדנאות גם באזור הצפון אלא שמבחינתנו הדבר בשלב זה לא מתאפשר. דרך אגב, נדמה לי שיש בידך טעות כי הסדנאות שלנו אינן פונות ישירות לנושא ההרזיה ואינן מתמקדות באופן בלעדי בתחום זה אלא בתחום של שינוי אישי (הכולל מספר דברים ביניהם שינוי בסגנון או אורחות חיים).

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך