יעילות הטיפול במצבי חרדה

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

23/06/2007 | 12:47 | מאת: חרדתית באופן כללי

אני מתענינת בשיטה כפתרון לבעיית חרדות כלליות ובאופן ספציפי (כרגע) לחרדת נהיגה. מכיוון שאני מאזור הצפון ומקריאה בפורום הבנתי שאתם פועלים אך ורק בתל-אביב הייתי רוצה שתמליצו לי על מטפלים שהוכשרו אצלכם וגרים בצפון. אני מבינה שאין ולא יהיה בעתיד הקרוב סדנאות בצפון הארץ. האם בשיטה זו קיים גם טיפול פרטני? איך הוא נעשה ומה מחירו? מודה על כל תשובה שתתקבל.

24/06/2007 | 21:05 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

בהחלט יש אפשרות לטיפול פרטני הנערך בקליניקה של המטפל. מחיר הטיפול משתנה בין המטפלים והוא מן הסתם פונקציה של הכשרה, ותק וניסיון. עד כמה שאני יודעת המחירים נעים בין 200 ל - 300/ 350 ש"ח למפגש. אנא צרי קשר עם משרדנו על מנת שנוכל להפנות אותך למטפל מתאים. 03-6476113

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך