חרדה ולחץ ממקןמות סגורים

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

09/12/2021 | 09:48 | מאת: ליהי

שלום אני סובלת מחרדה במקומות סגורים כמו במטוס או אפילו בנסיעה למשל במנהרות הכרמל, שאני לא רואה את היציאה. זה מתבטא בקושי לנשום מהלחץ. האם זה משהו שניתן לטיפול ע"י NLP? תודה

13/12/2021 | 21:03 | מאת: מכון אתגרים-יוסף קורסיה

ליהי שלום התמודדות עם קלסטרופוביה במונכים מקצועים מתחלת לשני מישורים המישור הראשון, הקניית כלים למיתון תחושת הפחד והתגברות על הרגשות השליליום בסיטואציה המדוברת. המישור השני חשיפת אירוע השורש שיצר את הטריגר לתופעה זאת שתיארת. כאשר מטפלים בצורה סדורה ונכונה באירועי העבר מנוטרל הרגש השלילי. על כן באמצעות תהליך מוסדר בהחלט ניתן להגיע לתוצאה הרצויה ולהפגת הפחדים הללו. אם תרצי לקבל פרטים נוסםים תוכלי לםנות אלינו למכון אתגרים בטלפון 0733744377 בהצלחה רבה יוסף

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך