השפעה של העבר על ההווה

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

14/11/2021 | 18:54 | מאת: לילך

היי שמעתי מחרה שהשתתפה בסדנאת nlp שכל אירועי העבר שלנו מכתיבים את המציאות בהווה. האם אוכל לקבל מידע קצת יותר ברור כי זה מאד מסקרן אותי ברמה האישית!! תודב ענקית לילך

14/11/2021 | 19:08 | מאת: מכון אתגרים-יוסף קורסיה

לילך שלום תודה על השאלה החשובה שבוודאי עשויה לענין רבים. כל מסכת חיינו מרגע הלידה ועד נקודת הזמן המכונה הווה, ממוקמת על ציר הזמן של חיינו בשרשרת בלתי אמצעית של "תמונות" . כל החלטה או פעולה שאנו מבצעים לוקחת בחשבון 3 אלמנטים מרכזיים: חינוך, תרבות וזכרונות והכח המניע את מירב ההחלטות יושב על 3 יסודות אלו. כמו כן כולנו מונעים משלושב סוגים של פחדים תת הכרתים: הפחד להשאר לבד, הפחד שאני לא מספיק טוב והפחד שלא יאהבו אותי. מערכת מורכבת זו מניעה אותנו באופן תת מודע למרבית ההתנהגויות שלנו לטוב או לרע. באמצעות אימון nlp ניתן לחשוף את אירטעי השורש ובאמצעות תהליך נכון לתכנת מחדש את תפיסת התת מודע בדרך להשגת יעדים. במידה ותרצי להתענין באימון ניתן לפנות למכון בטלפון: 0733744377 בהצלחה

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך