קשיי תקשורת בתחום החברתי

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

14/11/2021 | 18:52 | מאת: אבי

היי אני נתקל לא פעם בקשיים עם חיבור לאנשים בעבודה ובמרחב הציבורי. בסה"כ אני אדם מאד חיובי אך למרות שאני מאד משדל משהו לא עובד לי בצקשורת. האם יש בתחום nlp מענה לענין זה תודה מראש אבי

14/11/2021 | 20:03 | מאת: מכון אתגרים-יוסף קורסיה

אבי שלום אחד מהמיומניות המרכזיות שמקנה תחום Nlp מכונה "ראפור" המדובר במונח שמקורו בשפה הצרפתית ופירושו ’ יצירת תקשורת פתוחה והרמונית”. למרות שרבים סבורים שבתקשורת ביו אישית או שיש לך את זה או שאין לך מדובק בתפיסה שגויה. תחום Nlp מאפשר לכל אדם לרכוש סל כלים נפלא באמצעותו כל אדן יכול ליצור תקשורת חזקה מאד ען כמעט כל אחד תוך דקות ספורות. ממלית בחום להגיע לאימון Nlp ממוקד ותראה כיצד גן אתה תוכל לשםר פר באופן דרמטי את יכולתיך בתחום התקשורת עם הסביבה. בהצלחה רבה יוסי

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך