חיפוש קרובים

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

29/10/2006 | 04:15 | מאת: esti

אבי מוריץ טמבלר ניצול אושוויץ .ניפר מזה 24 שנים. תוך כדי האזנה לרשת ב ברדיו,אני כל פעם שומעת על תכנאי עם שם משפחה כשל אבי ז"ל. שם זה מאוד יחודי ולא פופולארי. איך אוכל לברר,עם הוא אולאי קרוב משפחה.? תודה אסתי

07/11/2006 | 14:19 | מאת: גילי כנעני

נסי לטלפן לרשת ב', אני בטוחה שיענו לך

01/05/2007 | 13:46 | מאת: יוכי בשיסטה

אני מחפשת משפחת בשיסטה.רובם שהו לפני המלחמה בעיר לודג.אם משהוא יודע דבר מה אנא צרו קשר.

01/09/2007 | 11:30 | מאת: הדסה

שלום רב לכולם, מחפשת 2 ילדות שאולי ניצלו מהתופת, מבית משפחת זינדורף.

19/09/2007 | 15:52 | מאת: טובית

אני מחפשת את אחות של אמא שלי נולדה בוישקוב פולין שם האבא יעקוב שם האמא טובה יונה באידיש אמא החורגת קראו גלה והם ברחו ליוליאנוס מקום הולדתו של לנין שמה היה אייטה שמה של אחותה חיה זיסקינד בעבר

23/01/2007 | 14:40 | מאת: בנימין אליעזר

שלום. מחפש קרובי משפחה ע"ש משפחת: רינגל ארץ מוצא: רומניה אזור: טרנסילווניה עיירה: ספינקה שמות ההורים: משה ודבורה אחי האב: אליהו,שמואל,סימה אשמח לשמוע. סלולרי:052-3678312

23/01/2007 | 18:43 | מאת: rachli

לאחר מותו של אבי נודע לי שיש לי אחות בשם masculin gagai ילידת 1.2.41 , גרה בפריז ב- cluchy , אבא שלי מוריס גבאי ניצול אושוויץ עלה לארץ ב-1948 . אין לי כל מידע נוסף . מבקשת לנסות לאתר אותה או כל מידע אחר תודה .

28/02/2008 | 23:39 | מאת: שוש

שמי בעבר שושי ביטון,אני מחפשת את אחיי מצד אבי בצרפת.אני יודעת שם אחי, שרלי ביטון שמעתי שהיה יו"ר שדות התעופה בצרפת. ושמה הפרטי של האחיינית הוא פסקאל.שמעתי שעובדת ברדיו צרפת בארץ. שמו של אבינו.רבי חביב ביטון ז"ל והוא קבור בהר הזיתים בירושלים. כל היודע דבר אודות הפרטים הללו יש להגיב בפורום.

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך