ספר חדש בנושא ההעפלה

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

11/05/2014 | 16:31 | מאת: זיוה

אני רוצה לשתף שכתבתי ספר חדש: אפשר לצאת לדרך! המסע של סבא ראובן. מתוך תחושת מחוייבות לאבי ז"ל שיצא מהשואה הצטרף להגנה ועלה באניית המעפילים מדינת היהודים. היה לי חשוב לכתוב את הסיפור כי ילדי כלל לא הכירו אותו, ובקרוב כולם כבר לא יהיו כאן, ולדעתי חשוב לספר את סיפורם. אצלנו לא דיברו, אני לא יודעת כלום מעבר לסיפור הזה. כתיבת הספר היוותה תרפיה עבורי, ממליצה לכל מי שיכול לכתוב, שיכתוב את סיפורם של יוצאי השואה.

08/10/2019 | 08:50 | מאת: משה

מבקש ממחברת הספר ליצור עמי קשר. אני מעוניין לקרוא את הקטע הקשור לתקופה מסיום מלחמת העולם עד הקליטה בארץ. בתודה מראש.

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך