מחקר חשוב, דור שני לניצולי שואה

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

20/04/2014 | 14:07 | מאת: רווית

חג שמח, במסגרת לימודי תואר שני בבר אילן אני עורכת מחקר העוסק ברווחתם של בני דור שני. אשמח אם ישנם בני דור שנים שמעוניינים לקחת חלק במחקר. רווית

28/04/2014 | 11:25 | מאת: א

אמי ניצולת שואה. האם את יכולה לפרט קצת במה זה כרוך ההשתתפות ומה מטרת המחקר? יתכן שאהיה מעוניינת.

28/04/2014 | 11:59 | מאת: רווית

צהריים טובים, תודה על התעניינותך. בעיקרון המחקר נחלק ל2 ישנו חלק של ראיון עם הצאצאים וישנו חלק של מילוי שאלונים. במידה ותסכימי להשתתף במחקר את יכולה להחליט איזה חלק לקחת אפשר גם את שניהם. מילוי השאלונים יעשה דרך מחשב ולא יצריך מפגש והריאיון אמור להיערך כ שעה. בעצם מטרת המחקר היא שתוצאותיו יסייעו בעיצוב תכוניות התערבות שמתמקדות בצורכי הצאצאים שמטפלים בהוריהם ושיפור תמיכתם הנפשית. אשמח אם תיקחי חלק במחקר.לצערי עם השנים ההורים מתבגרים ואוכלוסייה זו די מצומצמת אך בהחלט ראויה לסיוע. רווית

17/05/2014 | 09:29 | מאת: RAVIT

שלום נורית, אני מאוד שמחה שאת מעוניינת לסייע במחקר. כיצד אני יכולה ליצור אתך קשר. תודה וברכה רווית

08/09/2014 | 17:18 | מאת: אבי

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך