מידע אודות משפ' רחמוט בוטשאן רומניה

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

16/07/2013 | 16:01 | מאת: חיננית

במסגרת עבודת שורשים שאני עורכת עבור נכדי אבקש לקבל מידע עבור משפ' רחמוט שגרה בבוטושאן רומניה. ידוע לי שילדי המשפחה היו מוזיקליים ומבית המשפחה נשמעה מוזיקה. שם האב-יהושע שם האם - לאה (כמדומני)

27/09/2013 | 13:30 | מאת: שולמית תדמור

נתקלתי במקרה ההודעה שלך בפורום. אני ממשפחת רחמוט אבל לא מבוטושאן אלא מרדאוץ בוקובינה. מעניין האם יש קשר בין שתי המשפחות

12/01/2017 | 00:00 | מאת: חיים

יש לשים לב בכך שיש רחמוט עם האות "ח" והאות "כ" ולפי המידע שיש אצלי זאת הבעיה כפי שקלטו אותם בארץ ברגע שהגיעו מרומניה. בהתייחס למקום הלידה לא כיד לקחת אותו כמנדט מאחר היו מתניידים מעירה אחת לשנייה ושתי העיירות הללו הם קרובות מאד , אני במקרה מכיר רחמוט יהושע אריה ורחל גיטל (טובה) אבל הם כנראה מדורוהוי שגם זו עיירה ששייכת לבוטושאני.

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך