ניצול שואה.

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

10/05/2013 | 13:06 | מאת: אדי

הורי ז"ל כבר מזמן שכחו את השואה אני שינקתי את כל מה שהם עברו ואף קיבלתי תוספות. מחלת לב, סוכרת, יתר לחץ דם, כתפיים קפואות, אסתמא,פריצת דיסק, מרפאת כאב, אבל החרדות או מה שזה לא יהיה. אני נוטל מירו 45מ"ג. עד גיל 13 לא יכולתי לראות אש. חלומות שכלבי זאב נושכים. פחד וחרדה משוטרים. חרדה מכל דבר. ניכנס למהין פחד מהלא נודע. מתעורר ביקיצות וצועק. שאלה האם אני חולה נפש.

01/05/2014 | 16:42 | מאת: ד"ר רוזנבויים

שלום גולש נכבד, אני פסיכיאטר טרי מלפני שבועיים ואתה המטופל הראשון! לעניין, ציינת כאן מספר הפרעות נפשיות אך אינן בריאותיות חוץ מהאסטמה ומקפאון כתפיים ( שאין שום קשר בין אסטמה וקפאון כתפיים ממליץ לפנות לרופא מתמחה) הפרעות אלה אינן הופכות אותך לחולה הן אך ורק פוגעות בנפשך וגם במידה מועטה אינני חושב שטיפול תרופתי נכון לך ממליץ לפנות להערכה פסיכולוגית וגם לטיפול. בברכה, ד"ר רוזנבויים

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך