מחפשת אנים

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

10/04/2006 | 20:28 | מאת: גולשת

שלום אני דור שני של ניצולי שואה - ההורים שלי כבר לא בחיים אבל אני מחפשת אנשים שהיו בגרמניה ויצאו לשוויצריה בkinder transport - קינדר טרנספורט אבי היה שם(נשלח ע"י הוריו) וניצל למרות זאת הוריו ואחיו לא . בתור התחלה הייתי רוצה לדעת אם יש עוד מישהו שמכיר את הסיפור של ילדי הקינדר טרנספורט (זה דומה ל אותו קינדר טרנספורט של ילדים שהגיעו לאנגליה) לצערי על הקינדר טרנספורט הזה ידוע מעט מאד וכמעט לא כתוב עליהם כלום. הצלחנו לקבל כל מיני מידע מ ארכיון של שוויצריה אחרי הרבה פניות עם קצת תושיה יכלנו להרכיב את מה שעבר על אבי באותו תקופה( הוא נפטר בגיל מאוד צעיר לפני שאפילו הספקנו לשאול ולדעת משהוא-- זה קרה בחו"ל שם גדלנו. אז שוב אשמח לשמוע ממישהוא בנושא הזה מעל גבי ה פורום הזה. ברכות על הפורום - תודה....

10/04/2006 | 20:29 | מאת: גולשת

12/04/2006 | 13:18 | מאת: גילי כנעני

האם את מדברת על ילדי וילה אמה, שהגיעו לאיטליה מברלין, וגם לשוויץ?

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך