חיפוש שארים למשפחת גרינברג

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

23/04/2009 | 22:39 | מאת: אביבה

שלום, אמי מלכה אנג'ל (מלוינה גרינברג-שם נעורים), אביה אברהם אמא אסתר, נולדה ביאסי. אחותה הבכורה גיזלה, נעדרה עד הים, כמה שניסינו לחפש, ועד כה לא צלח. אנו עדיין מחפשים כל פירור ועקבות משפחה, מכרים. שיוכל לסגור את הפאזל. תודה על המידע

29/04/2009 | 22:44 | מאת: משה

ההודעה שלך הגיע אלי. אשמח אם תתקשרי למייל שלי: [email protected] שרדתי את הטבח ביאסי בגיל 11. עזבתי את רומניה בתאריך 2.5.46 מקונסטנצה.היתי בתנועת הנוער "השומר הצעיר". האם את יודעת היכן התגוררה המשפחה?

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך