חיפוש קרובים ניצולי שואה

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

21/02/2009 | 15:59 | מאת: הדס

שלום, אני דור 3 לניצולי שואה. לפני זמן קצר מצשפחתי ואני מצאנו ביד ושם מס' קרובים (דודות של אבי) שניספו בשואה, את השם הגיל וכו'... האיש שהעביר ליד ושם את המידע נקרא אליהו זינגר והוא הגיס של אחות סבי. ניסינו ליצור אימו קשר אך לא הצלחה, עודה על כל עזרה או רמז למציאתו. הוא הונגריה וניצול מאוושביץ'. אחיו נקרא פסח-בלה זינגר והיה נשוי לדודת אבי שנקראה הרמינה-הרמין (יונג) זינגר. תודה רבה על כל עזרה שהיא, הדס!

01/06/2009 | 10:40 | מאת: פלג

שלום שמי מפלג רודוגובסקי יליד העיר ולבזיח פולין עליתי ארצה בשנת1957עם אמי אבישייע נפטר בעיר ולבזיח כשההיתי בן4 בשנה שעברה עליתי לקברו יעשיתי מצבה חדשה לשם כך הצלחתי להוציא תעודת לידה של אבי ונודע לי שהוא יליד העיר gnuew ליד מהעיר לודז ושם משפחתה של אמו היה מודלינסקה שם אמי יכטה ילידת העיר רודניק נצנם שם אביה היה מוישה מנשה אשמח לקבל פרטים על המשפחה שלי וכן אשמח ליצור קשר עם אנשים ששם משפחתם רודוגובסקי-עד כה לא נתקלתי בשםמשפחה כמו שלי ואולי דרך שם המשפחה אדלה פרטים על משפחתי

07/06/2013 | 17:32 | מאת: רז

לוח המודעות לחיפוש קרובים הוספת מודעה בלוח המודעות לחיפוש קרובים תאפשר לכם ללמוד יותר על ההיסטוריה המשפחתית שלכם ואף לנסות ולאתר אנשים ומכרים שאבד איתם הקשר לאורך השנים. כתובת האתר http://genoad.com

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך