חפוש קרובים

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

08/02/2009 | 11:34 | מאת: פרל לאה

כל המכיר או יודע על בני משפחת אומלס מינוב לובלסקי פולין כל המכיר או יודע על משפחת מרק מקרושניקוב

24/02/2009 | 07:53 | מאת: רוני

מצאתי משרד עורכי דין פולני שייש לו נציגות בארץ ,מאוד מקצועים והכי חשוב אמינים והכי זולים(עשיתי סקר שוק) ודבר נוסף מאוד חשוד מאוד מהירים. הוצאתי דרכון אירופאי דרך אזרחות פולנית וזאת כמובן למי שייש לו סבא סבתא אמא אבא שנולדו בפולין . פולין נמצאת באיחוד האירופי . זה עוזר מאוד עלויות של לימודים שהות באירופה ... . המשרד הזה הוא פולני ואין שום תיווך בדרך . הטלפון : 0524-607079 המשרד נותן שירותים של חיפוש מסמכים וגם השבת רכוש יהודי. תנסי להעזר בהם הם מאוד אדיבים .

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך