הזמנה להרצאה פתוחה: תרומתם של ניצולים השואה להקמת

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

04/01/2009 | 16:20 | מאת: הלל תל אביב

שלום לכולם, במסגרת תכנית "זכור וכבד" בהלל תל אביב, תיערך הרצאה בהנחיית העיתונאי והסופר צבי גיל – ניצול שואה בעצמו ואישיות מרתקת, אודות: תקומה: הסיפור שלא סופר – תרומתם של ניצולי השואה להקמת המדינה ולביסוסה. ההרצאה תתקיים ביום ראשון הבא - 11.1.08 בשעה 18:15 ב"הלל" שבבית התפוצות, באוניברסיטת ת"א. הכניסה חינם! הרשמה מראש בלבד במייל- [email protected] תודה ולהתראות!

04/01/2009 | 16:39 | מאת: הלל ת"א

לאלו מכם שחיפשו את המייל לאישור השתתפותם ולא הצליחו, הנה הוא: [email protected] כל טוב ולהתראות.

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך