חיפוש קרובים

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

26/11/2007 | 17:45 | מאת: בנימין אליעזר

מחפש קרובי משפחה העונים לשם: רינגל מאזור טרנבילבניה מהעיירה :"ספינקא". לבני המשפחה קראו:משה,שמואל,אליהו,סימה. כל היודע דבר, מתבקש למסור טלפון לכתובת האימייל. תודה.

29/01/2008 | 19:28 | מאת: אתי

אני לא יודעת כלום ואני רק שולחת את המייל הזה כדי לייחל בהצלחה אני גם מחפשת קרוב רק שאני לא יודעת אם הוא מת או חיי איך אפשר לדעת אנא תעזרו לי להשלים את חיי אבא שלי שמחפשת אחר אביו אני מאוד אודה לכם אם תענו לי למייל אני רק מבקשת איך אפשר לדעת אם הוא חי או מת אם הוא השאיר וידאו או מזכרת ממנו אנא מכם אני רק בת 14 ומתעניינת בהכול ואם אתם צריכים משהו תשלחו לי את הבקשה בקיצור תסמכו עלי... המייל שלי [email protected]

05/05/2008 | 21:21 | מאת: nuria49

שלום לכולם ... שמי נוריה אני בת 13 וחצי , אני עורכת כרגע את עבודת השורשים שלי ואני נורא רוצה להרחיב את העבודה לגלות את שורשיי . . . אני מחפשת את משפחת סבי אספר לכם קצת פרטים סבי עלה באונייה לארץ והגיע עם האונייה לקיבוץ מצובה סבי עלה בשנת 1974 הוא לא סיפר לאימי כלום ואני לא הספקתי להכיר אותו בכלל שמו הוא יצחק רייס שם אמו הייה ורוניקה שם אביו הייה סטפן אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד מאוד ,

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך