טיול שורשים בפולין

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

13/07/2007 | 10:53 | מאת: רונית אוליאן מלמד

חזרתי ממסע שורשים מרתק בפולין .משפחתו של אבי ז"ל נספתה בשואה ,אבי היה חלוץ ועלה לארץ לפני פרוץ המלחמה . העיירה נקראת קרינקי וידוע לי שבעבר היו בני העיר נפגשים פעם בשנה . אשמח מאד לדעת האם נשארו עוד בני עיר או קרובים שיכולים לספר לי על משפחתו של אבי . משפחת אוליאן היו בעלי מסעדה .

01/08/2007 | 12:27 | מאת: חוה קרייסלר קושניר

שלום רונית. נסי להתקשר אל מר חיים שטיינברג בחולון. למיטב ידיעתי הוא היה בועד יוצאי קרינקי, ואולי מכהן בתפקיד זה עד היום. גם הורי ז"ל היו ניצולים מקרינקי. לצערי אינני יודעת דבר על משפ. אוליאן. בהצלחה, חוה.

01/12/2007 | 11:38 | מאת: ישי רוטר

שלום אימי מקרינקי ויש לנו גם ספר על תולדות קרינקי. ישי

22/02/2009 | 23:11 | מאת: זיוה

אני מתכוננת להיות בפולין בחודש מאי 2008. מכיון שאבי ז"ל יליד קרינקי, אני מעונינת לבקר במקום.אשמח לקבל אינפורמציה מבני עיר או צאצאיהם, שביקרו בשנים האחרונות בקרינקי, מה ניתן לראות במקום או כל אינפורמציה רלוונטית אחרת.

10/04/2009 | 21:00 | מאת: רונית ברנדויין

שלום חוה, סבי ז"ל, אליעזר קלינבורט, הוא יליד קרינקי. אני מחפשת מידע על אחיו אברהם (אברהמל) קליינבורט ואשתו מנוחה, שנספו בשואה. אשמח לשמוע אם יש לך פרטים על המשפחה.

12/05/2009 | 13:42 | מאת: לאה שמואלי הלפגוט

שלום אני מחפשת אנשים יוצאי העיירה קרינקי בפולין, שאפשר לדבר איתם על העיירה. אבא שלי, שמואלי (שמולביץ) כתריאל, יליד 1917 , גר איתי והוא בן קרינקי ומבקש לבדוק אם יש עדיין אנשי עירו שהוא יוכל לדבר איתם. תודה אשמח לקבל מיילים בנושא

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך