מישהו יודע איך ניתן לתמוך (כספית) בניצולי שואה

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

08/07/2007 | 23:10 | מאת: אנונימי

נניח שאני רוצה לעזור (בעילום שם) על ידי מתן סכום כסף חודשי לניצול שואה כלשהו שנמצא במצב כלכלי קשה (ולוא דוקא להעביר כסף לעמותה). מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה, למי אני צריך לפנות כו'? עשיתי קצת חיפושים באינטרנט, אבל לא ממש מצאתי שום דבר מתאים. תודה מראש.

17/07/2007 | 00:12 | מאת: גילי כנעני

אפשר לפנות ל"עמך", לאחד הסניפים הקרובים אליך, למנהל. אולי הם יוכלו לחשוב איתך על כיוונים מתאימים.

02/08/2007 | 17:20 | מאת: אורית

ניצולת שואה בת שמונים פלוס שעברה את מיידנק והגיעה לישראל אחרי שנת 57. נמצאת במצב כלכלי קשה מאוד מאחר והיא מקבלת רנטה פעם בשלושה חודשים. האשה בעצמה מאוד מתביישת במצבה הכלכלי הקשה מאחר והיא מסוג האנשים שמוכנים לסבול העיקר לא להזקק לזות. הפניה היא מצד חברה שלה מאותה עיר בפולניה. האשה זקוקה ל - 600 ש"ח כל חודש לתרופות מאחר והיא חולת לב וסובלת מבעיית מעיים קשה. האשה רתוקה למיטה ובקושי הולכת. תודה על התמיכה בעילום שם מכיון שזו באמת המנטליות של אותה אשה שמתביישת כל כך שידעו על מצבה. נא להתקשר לפלפון: 0507439455

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך