מתגבשת קבוצה לבני הדור השני

דיון מתוך פורום  ניצולי שואה ודור ההמשך

17/03/2007 | 22:14 | מאת: לאה דור

מתגבשת קבוצה לבני הדור השני לשואה אני, ביתי, הוריי וזיכרונותיי אנו מזמינים אתכם, בני הדור השני לשואה, להשתתף בקבוצה ייחודית בת 12 מפגשים. בקבוצה נשתמש בכתיבת זיכרונות ככלי לתמיכה, לשיתוף ולקבלת כלים להתמודדות עם המשמעויות וההשלכות של הטיפול בהורים מזדקנים, ניצולי שואה. מי שגדל להורים ניצולי שואה נושא בתוכו חוויה משמעותית ורבת עוצמה, היוצרת דפוסים רגשיים והתנהגותיים המשותפים לאלו החווים אותה. ההשתתפות בקבוצה אינה דורשת ניסיון בכתיבה או כישרון אמנותי. מנחות הקבוצה: עינת אינשטיין - M.A. עו"ס קלינית לאה דור - M.A. פסיכותרפיסטית הקבוצה תתקיים בימי שני אחה"צ בסניף "עמך" נתניה-שרון, רח' סמילנסקי 4, קומה 2. דמי השתתפות בקבוצה: 600 ¤ עבור כל המפגשים (ניתן לחלק ל-3 תשלומים). לפרטים נוספים ולקביעת מפגש היכרות ניתן להתקשר ל"עמך" נתניה-שרון, טל': 09-8341670 הקבוצה תיפתח עם מינימום 12 משתתפים.

25/04/2018 | 08:39 | מאת: דור2המומה

שואת בני הדור השני טובה לעסקים! הבטחה להון עתק על חשבון הנפגעים. יהודים.

מנהל פורום ניצולי שואה ודור ההמשך