מתי אני אתחיל?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/06/2006 | 12:04 | מאת: קרן הקטנה

היי אז לאחר שנמצא אצל בעלי זרע תודה לאל ,האחות אמרה לי שביום הראשון שאני אקבל מחזור להתקשר אליהם והם יבקשו ממני להגיע יומיים לאחר מכן לשיחה עם האחות רציתי לשאול האם אתן חושבות שיתנו לי פרוטוקול קצר? דרך אגב-כמה זמן זה פרוטוקול קצר? תודה

15/06/2006 | 12:12 | מאת: ניני

היי קרן, פרוטוקול קצר מתחילים ביום השני למחזור, לא נראה לי שאפשר להסיק מהבקשה שלהן לגבי הפרוטוקול בכל מקרה. אנחנו סגרנו על פרוטוקול לפני המחזור כדי להתחיל אותו מיד כשאקבל. פרוטוקול נקרא קצר כמתחילים אותו כאמור ביום השני למחזור ועושים גם השריית ביוץ וגם דיכוי, בכל מיני אופנים תלוי בבעייה. בפרוטוקול ארוך הדיכוי ניתן מספר ימים לקראת קבת המחזור (כלומר בסוף המחזור הקודם) ונמשך בהורמונים להגברת הביוץ אחרי המחזור. משך הטיפול אינדיבידואלי מאד ותלוי בתגובה הספציפית של כל אשה אני מניחה שאצל הרוב הממוצע הוא בין 8-12 יום, אבל זה משהו שמתגבש תוך כדי הטיפול על סמך תוצאות הבדיקות, ולא נקבע מראש. בהצלחה!!!

15/06/2006 | 16:41 | מאת: סבבית

גם אני אמורה להתחיל בפרוטוקול קצר, אני מקווה שכבר בסופ"ש ובתחילת השבוע אני אקבל מחזור ואז נתחיל.. בכל מקרה , כמו שניני כבר אמרה, פרוטוקול ארוך, כשמו כן הוא, מתחיל ביום ה21 של המחזור שלפני מחזור הטיפול עם מתן זריקת דקקפטיל למניעת ביוץ עצמי. לעומת זאת , בפרוטוקול קצר, מקבלים זריקות להשראת ביוץ ובמקביל זריקות למניעת ביוץ עצמי , כדיי להעביר את השליטה לידי הרפואה.. שיהיה לכם בהצלחה! סבבית

15/06/2006 | 17:33 | מאת: נועה מ.

ובכן, לא רוצה לבלבל אותך, אבל אני קיבלתי פרוטוקול ארוך שהתחיל ביום הראשון למחזור עם דקא, והמשיך ביום 15 עם השראת ביוץ. ס"הכ לקח בערך חודש עד השאיבה. את אותו פרוטוקול בדיוק נותנים לפעמים ביום ה 21 למחזור. לא יודעת מה ההבדל. בהחלט תלוי בהמון גורמים מה יתנו לך. לפי מה שהבנתי הפרוטוקול שניתן לי הוא מין "פורמולה" הניתנת לבנות שהבעיה לא אצלן. עזבי, אל תשברי ת'ראש, חכי לפגישה ואז תראי, בהצלחה מותק, נועה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה