צילום רחם
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
היי בנות, לצערי שוב תשובה שלילית :( ממלאים מצברים מחדש, הפעם אני צריכה לבצע צילום רחם, ורציתי לקבל פרטים ממי שעברה את הבדיקה, מהם השלבים? האם כואב? האם ישנה הכנה כלשהי? האם צריך יום חופש בשביל זה? מתי מקבלים תשובות? ובכלל כל מידע יתקבל בברכה... דרך אגב, אני רוצה לברך את כל ההריוניות החדשות והמתקדמות באחולי המשך היריון קל, בריא ומשעמם:) תודה מראש.
מצטערת לשמוע שלא הלך... קבלי חיבוק גדול ((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))) ובהצלחה לסיבוב הבא!!!!!!!!!!!!!!!!! בקשר לצילום הרחם, אני עשיתי שניים לצערי. שניהם התבצעו במרכז לבריאות האישה של קופ"ח כללית. הציעו לי לקחת אופטלגין לפניי... הצחיקו אותי! בכנות- כאב לי פחד! אבל אחרי שנגמר כמעט ולא הרגשתי כלום. לא לקחתי חופש וכן חזרתי לעבודה, אולי זו שטות, לא בגלל הכאבים שכבר דיי עברו, אלא כי לא יכולתי לשבת בבית ולרחם על עצמי. את התשובות קיבלתי על המקום. יש כאן בנות שסיפרו על חוויה שונה לגמרי. כנראה שישנן שתי פרוצדורות לעריכת צילום רחם. אני "זכיתי" בזו הכואבת. את יודעת, סטטיסטית מסתבר שהסיכויים להקלטות אחרי צילום רחם עולים... אז בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דורה.
היי רותם יקרה.. אני עשיתי את צילום הרחם בהדסה עין כרם חוץ מהיחס המגעיל והמשפיל (שני רופאים שדיברו במהלך כל הטיפול בשפת אימם ולא הבנתי כלום ) היתי אומרת שדיי כאב לקחתי 2 אופטלגין לפני ..הבדיקה מאוד לא נעימה אך תתנחמי בכך שהיא דיי קצרה אני מציעה לך לא ללכת לבד וגם לא לחזור לעבודה לאחר מכן מה אומר לא נעים אך מה לעשות הרי כולנו נעשה הכל הכל כדי להגיע לתוצאה המיוחלת בהצלחה ענקית .....שלי