עדכון בטא
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
אני אומרת כאן שהבטא חיובית לא מבינה מה אני רושמת. מזל שיש לי את נירית שאמרה לי שאם זה חיובי אז זה הריון. אני לא יודעת עוד מה להגיד בנתיים אני רק נושמת. ביי
איזה יופי, אורית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תנשמי עמוק. ותתחילי לעכל- את ב - ה ה ה ה ר ר ר ר י י י י ו ו ו ו ן ן ן ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף! כמה בטא? איזה פסח מדהים יש כאן בפורום! פשוט עושה טוב על הלב לשמוע שהצלחתם! קולולולולווווווווווווווווווווווווווווש, דורה.
איזה בטא יצאה לך? ספרי, נו, אנחנו מתרגשות!!!!! שיהיה הריון תקין, משעמם וארוך!
המון המון מזל טוב ובהצלחה בהמשך בקרוב אצל כולן.
טוב, אז נכנסתי רק לשנייה, רק כדי לאחל המון מזל טוב!!!!!!!! אמרתי לך שזו הפעם האחרונה, לא??? יאללה, תדביקי את כולנו מהר!
איזה כיף חזרתי מיום טיול ומצאתי את ההפתעה הזאת!!! שיהיה לך המשך מוצלח יקירתי, ושמרי על עצמך כן? (((((())))))
ספרי מה התוצאה ותמשיכי לעדכן.. יעזרו לך פה לגבי ההכפלות... אני יודעת שלי עזרו מאוד וגם צריך את התמיכה בשלב הזה..
לולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולואורית! מממזזזלללל טטטוובב!!!! אמרתי לך שיהיה בסדר לא? נו, כמה בטא ? מברוק מברוק יקירתי תעדכני.... ושלחי לנו קצת אבקה....... נשיקות, רונק.