יפות שלי!
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
כל כך התגעגעתי ,אין לכן מושג!!!! צמדושקה שלי, דנדוש, קרן, נועוש , דורה....מה שלומכן יקירות?אין ספק שפה זה אכן בית, בית שחיזק אותי בהרבה מצבים קשים וכואבים...והינה אני פה שוב... ברוך השם אמא להודיה בת ה-4 חודשים....הנסיכה הקטנה שלי, האוצר שלי,בכל פעם שאקרא בשמה אודה לבורא עולם על המתנה שהעניק לי! מתנה שאני מאחלת לכל החפצים לקבל...בעזרת השם! אז אני פה שוב, יש שיאמרו שאני ממהרת, אבל זה לא מעניין אותי, אני חפצה להתחיל כבר בסבב שני ולא רוצה לבזבז זמן, כי מי כמונו יודעות עד כמה הזמן יקר...וכן עם הרצון להתחיל שוב באות גם החששות, לקראת הטיפול, התהליך וכל מה שמסביב...כמובן שחוץ מבעלי, אתן היחדיות שיודות על כך ואני גם לא מתכוונת לשתף איש, אז לגבי שאלתכן מה עברתי...בעיקר דרך ארוכה ומייגעת, שתי שאיבות, שתי החזרות, החזרה שניה 2 מוקפאים...ואני אמא! ישתבח שמו לעד ! עכשיו בגלל שעברתי ניתוח קיסרי, אמרו לי לחכות לפחות עוד חודש עד להחזרה , אין צורך לעשות שאיבה כי יש לי מוקפאים אני מקווה שחודש מספיק, כי כל אחד אומר לי משהו אחר ומפחד אותי שחלילה הניתוח יכול להיפתח...ואני כבר משתוקקת להתחיל, כמובן שעלי להשלים עוד מלא בדיקות...ולהתמודד עם הרופאים באזור מגוריי שעושים לי טובה שמקבלים אותי לא"ס...כי אני לא יכולה לנסוע מרחק כזה מהצפון לאסותא כל יומיים...בקיצור , מקווה לטוב, מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר גם עבורי וגם עבורכן....אז המון בהצלחה בנות! ותספרו לי מה איתכן? איך הי מה היה?אחחחח כמה התגעגעתי :-)))))
*היחידות שיודעות
כל הכבוד לך! אמא לתינוקת בת 4 חודשים וכבר רוצה שוב להיכנס לכאב ראש הזה של הטיפולים המייגעים. אצלי יעל כמעט בת שנתיים ורק עכשיו יש לי אומץ להתחיל שוב מחדש. הודיה- שם מקסים! בטח היא בונבונה קטנה! אין כמו בנות!!! דרך אגב גם אני עברתי קיסרי ולי אמרו להמתין שנה עד שאכנס שוב להריון. אולי תבדקי שוב את העניין?
קודם כל תודה נשמה, הסיבה שיש לי אומץ להתחיל היא די פשוטה, הכל עוד טרי ואני עוד זוכרת מה היה ואיך ומעדיפה לעשות זאת במהרה כדי שלא יעבור זמן ואכנס לשאננות, כן, מצד אין לי כוח, בא לי לנוח מהלחצים האלה ולהינות מהילדה שלי בלי להיכנס למצבים של לחץ...המחשבות האלה עוברות לי בראש ואני כבר לא יודעת מה כדאי מה לא....ביחוד כשכל רופא אומר לי שהו אחר לגבי הניתוח...חלק תכני שנה, חלק שנתיים ובאסותא הוא אמר מומלץ שנה אבל את יכולה עוד חודש להתחיל....אוף , לא יודע, כל דבר כרוך בכל כך הרבה מחשבותתתת, למה את חיכית שנתיים אגב? לא רצית להיכנס לזה? יש לך מוקפאים? איזה טיפול עברת וכמה החזרות?
מזל טוב!! אני כל כך שמחה לשמוע שהצלחת. הודיה זה שם כל כך יפה. מעריצה אותך שיש לך כח להתחיל מחדש ולעבור שוב את הסיוט הזה ומאחלת לך שהדרך הפעם תהיה קצרצרה ביותר ושהמוקפאים יעשו את העבודה.
מה שלומך? נחמד לראותך מידי פעם
אז זהו שאני באמת באמת לא יודעת מה לעשות...הרופאים בעצמם לא יודעים מה ליעץ, כפי שאמרתי אליצור, מנהל המחלקה באסותא המליץ לי לחכות חודש , למחזור הבא, למרות שלפני זה דאג לציין שבד"כ מומלץ לחכות שנה...אז מה הייתן עושות עם תשובה כזאת...לא יודעת איך להסביר את עצמי...כאילו משהו בי אומר לי להתחיל כבר...זה הזמן...אבל יש את הפחד של הניתוח, הלחץ, להיכנס לזה שוב....תאמינו לי בנות, אפילו היה לי יותר קל אם היו קובעים לי עובדה שאסור..אבל לא נתנו לי תשובה חד משמעית...זאת אומרת אני צריכה להחליט לבד, ואם משהו יקרה חלילה בגלל הניתוח זה על אחריותי...אבל עם זאת הסיכויים לכך נמכונים, כך אומרים. (רבקוש איזה כייף לפוש גם אותך כאן, מה חדש איתך?)
כמה התגעגענו אלייך!!!!! לגבי המלצות להריון אחרי קיסרי, יכולה להגיד לך חד וחלק שצריך להמתין לפחות שנה לפני הריון נוסף. שירה חברתי ואני אספנו את כל הנתונים והמחקרים בנושאי הריון לאחר קיסרי, לידה לאחר קיסרי, והכל תמצאי פה באתר של שירה: http://www.vbac-israel.co.il/ מאד מאד חשוב לתת לגוף את הזמן להחלים. ומאד כדאי להכין ולשקם את הגוף לאחר ניתוח קיסרי לפני שקופצים לעוד הריון ולידה. (בעיקר בעיקר אם את רוצה ללדת טבעי הפעם, ואם את רוצה אני פה לעזור לך שזה אכן יקרה. אקשר אותך עם כל מיני קבוצות וחומר ואנשים שיוכלו לכוון אותך לכך) אני יודעת שאת רוצה להכות בסדן כל עוד הוא חם. אבל מאד חשובה תקופת ההחלמה לניתוח שעברת. זהו ניתוח בטן גדול, זה לא כל כך פשוט, השרירים והרקמות עדיין מחלימים ובונים סיבים חדשים. תני להם את הצ'אנס להרפא כמו שצריך לפני שימתחו שוב... איזה שם מקסים - הודיה. אומר כל מה שצריך להגיד. תהני ממנה יקירה, תסניפי כל כמה שאפשר! נשיקות ויומקסים