נועה, דורה וכולןןןןן ...וואו כמה שהתגעגעתי :)

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/06/2012 | 00:05 | מאת: מטופל"שית

וואו...עולות בי דמעות מהתרגשות להכנס שוב לפורום התגעגעתי כ"כ!!! לכל מי שלא מכירה - אני עוד סיפור הצלחה, בדיוק כמו שאתן תהיינה בקרוב ...ב-IVF השני נקלטתי ויש לי היום בן מקסים ומיוחד שנולד בתאריך מקסים ומיוחד 11/11/11 ויחגוג בימים הקרובים 7 חודשים :) אז איתמרי שלי המושלם זיכה אותי בתואר המיוחל 'אמא' ואני מוקירה לו על כך תודה כל יום וזאת למרות שהמילה הראשונה שלו היא 'אבא'-אתן מבינות...אלפי זריקות והורמונים, 9 חודשים ועוד חצי שנה ללא שינה ובסוף זה 'אבא' :) :) :) החלטתי שאני רוצה שכשהוא יהיה גדול אז הוא ידע מה עבר עלי ביום יום של הגידול שלו אז אני מנהלת יומן עם תמונות ורשמים מקווה שיום יבוא והוא יופתע :) המתוקי כבר זוחל, מנסה לעמוד ומחייך בלי הפסקה - זה אושר עילאי!!! מה איתכן בנות? מה חדש? ממעמקי הזכרון אני מבקשת תשמרו על אופטימיות גם כשזה הכי קשה כי תזכרו את המילה שלי - הכל יבוא על משמרו בשלום!! ובע"ה בשנה הקרובה כל אחת מכן תצא מחדר לידה עם ידיים מלאות!!! התגעגעתי מלא, אתן תמיד בליבי גם אם לא הייתי פה פיזית, תאמינו לי אני מוצאת את עצמי מסתובבת בפורומים שונים של הורים וכדומה...ועדין לא נתקלתי בקבוצה כ"כ תומכת ואוהבת! כ"כ אמיתית וכנה! כ"כ נותנת ומכילה! אתן בידיים הנכונות :)

02/06/2012 | 03:20 | מאת: לי האחת והיחידה

היי מותק, טוב לשמוע ממך. איזה יופי שאת מכינה לו יומן עם תמונות ורשמים. אשריו שיש לו אמא כזו. את עדיין בחופשת לידה? תמשיכי להנות איתו. נשיקות לבובי המתוק.

02/06/2012 | 14:14 | מאת: מטופלשית

היי בובה, מה שלומך? קראתי נכון- את הולכת לסבב נוסף?! אם כן שיהיה המון המון בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות!!! אני כבר סיימתי את חופשת הלידה, החלפתי מקום עבודה. איתמרי במשפחתון מאד מרוצה מהחברים החדשים שלו :-)

02/06/2012 | 10:27 | מאת: נורית

אמן שבקרוב אצל כולן עד סופ"ש בידיים מלאות!!! :-)

02/06/2012 | 14:20 | מאת: מטופלשית

02/06/2012 | 13:38 | מאת: נועה

איזה כיף שאת תמיד חוזרת לפרגן לתמוך לחזק ולאהוב!!! טוב מאד שאת מנהלת יומן, זה מאד מאד כיף כהוא גדל לחזור אחורה ולהזכר. בעיקר כשמגיע הילד השני ואז רוצים לראות מה קרה בכל גיל מקביל :-) תגידי לאבא שלו לא מגיעקצת נחת גם?אז מה אם את עבדת קצת יותר קשה. שטויות. הכל מאחור. שיגיד אבאבאבאבאבאבאבא כל היום :-) נשיקות ותמשיכו להנות ולרוות נחת!

02/06/2012 | 14:17 | מאת: מטופלשית

איזה כיף לשמוע אותך... תאמיני לי כל פרגון ואהבה באה בזכות ולא בחסד! אתן תמכתן בי בתקופה הכי קשה, כאן יכלתי לומר הכל מבלי שישפטו אותי או ינחיתו עלי את דעתן זה המקום שבו אפשר להיות הכי אמיתיות וזה גאווה גדולה. מה שלום הקטנטנים שלך?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה