מתכוננת לחזרה והפעם בגדול
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
היי בנות יקרות שלי מה שלומכן? אני מקווה שהחגים עברו בכיף עם המשפחה ועם המון אוכל וטיולים, זאת ליאת פריינטה מזמן לא הייתי בפורום כי לא היה לי מה לחדש, בטיפול האחרון הייתה ביצית אחת ללא כל הצלחה ועשינו הפסקה כדי לקחת את התוסף מזון שוב לשלושה חודשים כי פעם שעברה זה באמת עזר וגרם לכמות גדולה של ביציות לעומת טיפול אחרון שהיה ללא התוסף והייתה ביצית אחת אז כרגע לקחנו הפסקה עברנו את החגים בשלום עם המון אוכל וטיולים בחיק המשפחה וכמובן הדבר הטוב שקרה שאחותי ילדה בת מדהימה וחשבתי שיהיה לי קשה אבל הכל עבר בשלום וממש נקשרתי אליה וגם לאחותי יותר ויותר ואני ממש עוזרת לה המון עם הילדה ומחליפה לה והכל וממש נהנת מכל רגע וזה מספק אותי מאוד אז ניתן לחגים לעבור ובעזרת השם נחזור ובגדול אומנם שוב עם תורם זרע אבל כבר השלמנו עם העבודה הזאת ממזמן העיקר שיצא כבר משהו מכל זה בקיצור אני מאחלת לכולן מכל הלב המשך יום טוב ורק בשורות טובות והפעם בעזרת השם חייב חייב חייב חייב להיות בסדר כי פשוט אלוהים יתחיל לרחם עליי ואז יקרה משהו בקיצור יום טוב אוהבת המון ומתגעגעת לחדש ולעדכן דברים טובים שרק יקרו כבר ביי ביי ליאת פ.
הי ליאת, מתחברת לכל מה שאת מספרת, מאחלת לכם הכי טוב שאפשר. אחיניים זו מתנה מדהימה וב"ה שנזכה לילדים משלנו בקרוב שתעברי הכל בקלות ובהצלחה ענקית נשיקות עומר
אני מאחלת לך שהטיפול הזה יצליח ותיכנסי להריון במהרה . גם אני ובעלי לקחנו תורם . היה לי מאוד קשה להשלים עם זה,אבל אין ברירה .עכשיו אני בהריון בשבוע 8.למה את עוברת טיפולים ולא הזרעה ? או שיש גם לך בעיה ?סליחה על חפירות .את לא חייבת לענות .
את יודעת כמה אני תמיד מאושרת לקרוא את ההודעות שלך? את משדרת כל כך הרבה כח ואמונה!! אין כמוך בעולם!!!!!! מצדיעה לך ומזל טוב על האחיינית החדשה, תתאמני ממוש, תתאמני טוב כי אני מאמינה כמוך שבקרוב קרוב גם שלך יגיע!!!! יקירה, כמו תמיד וגם הפעם - כולי איתך, מחזקת אותך, מחבקת אותך שתהיה דרך צלחה, קלה, מדוייקת, שתביא הפעם את מבוקשך לידייך! אמן! לילה טוב יקרה!