האכזבה בדרך!!!!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

27/11/2011 | 16:28 | מאת: לנה

ערב טוב לכולכן נועה דורה ! מה אני יגיד לכן ! היום בבוקר יום ה10 לאחר החזרת עוברים המקסימים ו טובים שלי. עשיתי בדיקת ביתית להיריון יצאה שלילי. פשוט מדהים. אני כימת בטוחה שאין היריון יש לי מיבחן אמיתי לעבור ביום שלישי בדיקת דם. אין לי דימום אבל בטן שלי ירדה כיצד מי נפיחות . אני עם קרינון תמיכה ו כבר יומיים אני בוכה בלילות כול כך הייתי מצפה ש הפעם אני יצליח ו יהיה לי בטן היריונית ו בלב שלי כול כך רעה לי . אולי אני רצה קדימה ו חושבת שלילי ו עוד יש תיקווה להיריון אבל ?????? הטסת היה שלילי (שתן ראשון של הבוקר). טוב יקרות שלי בכול זאות מה שלא יהיה אני ימשיך את דרכי להיריון יש לי 3 מוקפאים. שיהיה לכן שבועה ניפלאה ו לא תידעו אכזבות.

לקריאה נוספת והעמקה
27/11/2011 | 16:48 | מאת: נ (נונצ'קלקה)

לנה יקירה קודם כל אני מתנצלת שלא הגבתי להודעות הקודמות שלך. אז קבלי את התנצלותי. לגבי הבדיקה שביצעת היום: אל תסמכי אל הבדיקות הביתיות, הן לא הכי מדוייקות. אני כל כך מבינה אותך. אל תספידי עוד שום דבר. תמיד יש לקוות לטוב. זה יקרה בוודאות כמו שקרה עם ילדך/תך הקודם/מת. אני מקווה שזה ילך בצורה קלה יותר. אל תתייאשי - אנחנו גם לא נתן לך :-). אנחנו כאן בשבילך. אל תרוצי קדימה ותחשבי רק חיובי. אני יודעת שזה קשה. אבל תמיד יש תקווה וזה יצליח. וכן מותר לבכות - אנחנו לא עשויות מברזל. אני שולחת לך חיבוקים גדולים ונשיקות ומחזיקה אצבעות.

27/11/2011 | 17:42 | מאת: לנה

היי נונציקלקה! תודה מותק על תמיכה תודה רבה שוב. אני בסדר בכרוב מאוד זה התגשם אני מרגישה את זה. ו מה איתך? נשיקה מימני

27/11/2011 | 16:52 | מאת: מטופל?שית

את צריכה כבר לדעת שבדיקת הריון ביום העשירי לא שווה כלום!!!! אני זוכרת שאחרי ההפריה השניה שלי הייתי בטוחה שאני צריכה לקבל מחזור... היו את כל הסימנים לזה- כאבים, חזה רגיש, בטן נפוחה ... כן כן בדיוק אותם סימנים שמראים גם הריון... אני יודעת שזה קשה אבל תנסי לשמור על אופטימיות - זה רק עוד עמה ימים ואז נדע טוב יותר בתקווה לתשובות חיוביות!!!! בהצלחה

27/11/2011 | 17:46 | מאת: לנה

היי אמא תריה! מה שלומך? אני חשה בידיוק מה שכתבת לי ש זה כמו לפני מחזור עוליי אני יותר מידיי חוששת ו לא נותנת צ'נס ל עצמי עולי במאת אני בהיריון תודה רבה לך על תמיכה בכול זאות זה שאיבה ראשונה שלי החזרה ראשונה שלי ו לכן כול אלו חששות תוב מותק שיהיה לך ערב טוב תנוחי

28/11/2011 | 21:28 | מאת: נועה

את לא יודעת שאנחנו נותנות הוראה כמעט חד משמעית של לזרוק את הבדיקות האלה לפח???? ועוד ביום 10? ועוד שיש לך ילד בבית בריא ושלם מבטא 9 ביום 12??? שום בדיקה ביתית בעולם לא תזהה לך הריון בבטא 9 ועוד ביום העשירי! הכלללללללללל עוד פתוח. מתפללת בשבילך שכבר הפעם יש ילד בעוד 8.5 חודשים, והשאר בשביל האחים שלו!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה