מחר יוצאים לטיפול אחרי הפסקה ארוכה איזה התרגשות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/11/2011 | 14:01 | מאת: ליאת פ.

היי לכל הבנות היקרות מחר אני מתחילה סבב נוסף של טיפול לאחר הפסקה ארוכה של כמעט שנה (אחרי 7 שאיבות כבר), מחר גם זה התחלה חדשה בבית חולים כרמל שאליו עברנו ואני כולי תקווה זאת תיהיה באמת הפעם האחרונה גם הטיפול האחרון היה באותה תקופה לפני חנוכה שחכינו לנס ולא קרה נס וגם לפני היום הולדת שלי וגם לא קרה כלום תמיד אמרו לי לפני גיל 30 זה יקרה אז אני בחודש הבא כבר בת 32 ואחרי המון שנים של המתנה המתנה הכי יפה שאני יכולה לדרוש ליום הולדתי ה- 32 זה באמת המתנה הזאת שתיהיה תשובה חיובית שהדרך הארוכה והמתישה שעברנו תגמר. אז לכל הבנות שיצאו או שכבר נמצאות בתהליך שתיהיה תשובה חיובית עם בשורות טובות ושיקרו לנו רק ניסים כי עוד מעט חנוכה ושל אחת תקבל את הנס הפרטי שלה. בהמון אהבה וגם אם המון אופטימיות יוצאת לדרך חדשה בבית חולים כרמל ומבטיחה לעדכן אוהבת המון ליאת פ.

12/11/2011 | 17:22 | מאת: נ (נונצ'קלקה)

היי ליאת כן גם אני מתרגשת בשבילך :-). אז כמו שאומר הפתגם הידוע: משנה מקום משנה מזל :-). שמעתי טובות על בית חולים כרמל. אני מאמינה שהנס הפרטי שלכם יבוא במהירה. מאחלת לך חזרה בכוחות מחודשים לטיפול האחד והיחיד ה מ נ צ ח !!!!!. אני מאמינה שההפסקה וצבירת הכוחות המחודשים תעשה לך טוב, המון אנרגיות חדשות וטובות. זה שאת יוצאת לדרך החדשה עם המון אופטימיות זה כבר 50% מההצלחה. מאחלת לך ולבעלך המון המון הצלחה. אני מאמינה שתזכו לחבוק תינוק/ת מקסים/מה או אולי תאומים :-)))) בריא/ה במהירה בימינו. שולחת לך המון אהבה וחיבוקים וחמסות בכל הגדלים :-) ומחכה לעדכונים משמחים. אוהבת :-)

12/11/2011 | 20:19 | מאת: דניאלה

אמן ואמן שתזכי במתנה הזו ליום הולדתך ושעד 2012 כבר תהיי בהריון בהצלחה רבה!

12/11/2011 | 21:03 | מאת: לנה

היי לאת פ. אני רק מאחלת לך הרבה הרבה הצלחה ו לא להתייש . 32 גיל מקסים גיל של כול ההתחלות את צעירה ו זה אותו תו יצליח בגדול עז תקבלי את הברכה הזאות לא ליום הולדת עוד הרבה חגים לפנינו ה לפנייך יהיה עוד הרבה שמחות (כמובן גם היריון ב קרוב)

13/11/2011 | 20:46 | מאת: נועה

מה אומר ומה אגיד. מלווה אותך כבר לא מעט זמן. יאללה. רוצה לבעוט לך בתחת ולהגיד לך כבר "תחזרי לעדכן אותנו אחרי כל בדיקה בהריון ועל הלידה"!!!!!!!!!!!!!! שיהיה נס ענק. ענקקקקקקקקקקקקקקק. חנוכה מדהים! זה כל מה שאני רוצה שיקרה לך! אין עלייך ליאתי. מלכת האופטימיות. אפילו אותי ניצחת :-)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה