עידכון טרי מי אסותא!ה
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
היום הייתי באסותא ו באולטראסאונד היו כבר 15 זקיקים ש גודלם אחד 16 מ"מ שלושה של 15 שלושה זקיקים של 13 יש גם 11 מ"מ ו 4 זקיקים של 13 בצד שני . אני מי יום שלישי אחרון רק עברתי למונוגון. העם זה בסדר מספיק זקיקים ? או צריך ש יהיה עוד כחה שמעתי מי בנות ב אסותא ש לאחר מונוגון יש כרוב ל 20 זקיקים. מה לדעתען מתי בערך יגידו לי להזריק אוביטרל ? תודה
הי לנה, לאיזה גודל מחכים אצלך בדרך כלל? אני הזרקתי אוביטרל רק בגדלים 19-20, אבל אני עם גונאל F בכל מקרה, ברור שיש לך מספיק זקיקים ואני מחזיקה לך אצבעות שיתפתחו משם כמה עוברים חתיכים.
נהדר!!! 15 זה נפלא וממש ממש לא צריך יותר! 20 זה בד"כ יותר מדי... את רואה? לא צריך לדאוג מדי, הכל מסתדר :-) יכול להיות שאוביטרל יגיע עוד 3-4 ימים אבל קשה להגיד בלי תוצאות דם. שהיה שבת מקסימה!
בוקר טוב דניאלה אני רק ב מקווה ש זה סיבוב אחרון של הפריה שניה בדרך כלל פעם ראשונה קיבלתי אוביטרל ש הזקיקי היחידי בודד היה 18 מ"מ הפעם יש סיכוי ש אני יקבל בימקום אוביטרל דקהפיפטיל . אצלי האסטרודיאול (בדיקת דם לא טובה ב שמיים 5000 אסטראדיאול) אני מאוד מודאגת. בכול מיקרה תודה לך על עדוד.