בטא עלתה ל 284 פי 2 בדיוק...
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
עכשיו מחכה להוראות... עד שאתה מקבל חיובי זה צריך להגיע במסע כזה ארוך , כאילו שלא עברנו מספיק אה?!:)
איזה יופי :-))))))))) מעולה אני כל כך שמחה בשבילך. ומאחלת לך הריון תקין ומשעמם. כן כן מוציאים לנו את המיץ גם לגברים החיוביים. המשיכי לעדכן אותנו בבשורות המדהימות :-)
תחשבי על כל מה שעברנו, כל התשובות השליליות, כל הזריקות, ההורמונים, ההרדמות... עכשיו זה החלק הכיפי :-) תשארי אופטימית!!!! אני אומרת לך הפעם אנחנו מנצחות!
איזה יופי! מחכות רק לעדכונים כאלה ממך :-)
דנה'לה כל מה שעברת זה הכנה מעולה להתמודדות עם התוצרים!!! :-) ילדים זה ברכההההה, אבל הרבה הרבה הרבה עבודה ולילות בלי שינה :-))) אז קטן עלייך ההמתנה עכשיו. דופק בוא יבוא, לידה בע"ה עוד 9 חדשים תגיע, ואת תצאי מפה עם ילד בריא ושלם בידיים שלך! טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!
אני מבינה שהיה מאד מלחיץ בימים האחרונים, נורא מטצערת ומתנצלת שלא הייתי כאן. אבל, אני רואה שעלית על דרך הישר. טפו, טפו, טפו!!!!!!!!! כן, לפעמים גם הבטא לא מספיקה כדי לגמור את המתח. גם אצלי היה כך. היו לי שתי הפלות מאיימות ושכבתי במיטה כמעט חודשיים. ובכל זאת, יש פרעושית! וגם לך יהיה/תהייה. חמסה, חמסה, חמסה!!!!!!!!